0

REVEALAl jarenlang hoorden we de ‘wedding bells’ rondom celebritykoppel Angelina Jolie en Brad Pitt luiden. De twee zijn al ruim negen jaar samen en verloofden zich in 2012, maar stapten tot voor kort nog niet in het huwelijksbootje. Tot afgelopen zaterdag Angie en Brad, in het geheim, elkaar het ja-woord geven.

Het bruidspaar beloofde elkaar eeuwig trouw in een klein kasteel in het Franse dorpje Correns. Angelina en Brad waren selectief met het kiezen van de gasten, zo was Angie’s vader Jon Voight niet uitgenodigd en kozen de twee love birds heel slim het weekend van de Emmy’s uit zodat alle aandacht op de rode loper en de Award show was gericht. Maar, wat droeg Angelina op haar grote dag?

Een betrouwbare bron onthulde aan E! online dat Angelina’s jurk een traditionele witte was met kant en zijde, inclusief sluier. Een traditionele witte jurk is iets wat wij niet direct bij Angie hadden bedacht, aangezien deze bruid eerder haar liefde aan Billy Bob Thornton verklaarde door een ketting met zijn bloed om haar nek te dragen.  Maar, volgens de bron was de jurk typisch Angelina. Brad droeg een crèmekleurig linnen pak net als hun drie zoons. Brad en Angie’s drie dochters mochten zelf bepalen wat ze aantrokken.

  • BP_22715667

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties