0

beyonce blue ivy jay-z barcelona 150Als je het kind van een celebrity koppel bent, dan heb je voordat je vijf jaar bent meestal al een groot gedeelte van de wereld gezien. Zo ook Beyoncé en Jay-Z’s dochtertje Blue Ivy, die lekker meereist met haar mama die op wereldtournee is.

Gisteren was het koppel in Barcelona en natuurlijk was kleine Blue ook van de partij. Het drietal ging gezellig lunchen in de stad en had daarvoor stijlvolle maar comfortabele outfits uit de kast gehaald. Beyoncé was gehuld in een zwart-witte combinatie met haar favoriete Topshop-hoedje en Jay-Z in een jeans met grijze trui en Brooklyn pet.

Maar onze aandacht gaat bij het bekijken van de foto’s vooral naar Blue. Het meisje had een simpel wit shirtje aan met een zwart broekje maar droeg daarbij een mouwloos faux fur vest met panterprint. Haar haartjes zitten vast in een klein knotje. Cute!

Bekijk de schattige foto’s hieronder!

beyonce blue ivy jay-z barcelona 1

beyonce blue ivy jay-z barcelona 2 beyonce blue ivy jay-z barcelona 3 beyonce blue ivy jay-z barcelona 4 beyonce blue ivy jay-z barcelona 5 beyonce blue ivy jay-z barcelona 6 beyonce blue ivy jay-z barcelona 7 beyonce blue ivy jay-z barcelona 8 beyonce blue ivy jay-z barcelona 9

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties