0

Mostra Beauty in Wonderland - Milano Fashion Week.Wij zouden het leven van Blake Lively niet bepaald saai willen noemen. De mooie actrice brak definitief door met haar rol als Serena in de serie Gossip Girl, is onder andere het nieuwe gezicht van L’Oréal én heeft niet bepaald de lelijkste man uit celeb land thuis op de bank zitten.

Toch heeft Blake naar eigen zeggen een break nodig van al dat acteren en wil ze op carrière gebied een heel andere weg in slaan. “I was on Gossip Girl for so long that I really wanted to break from acting, because it lost its excitement for me in a way, because it was such a job.” Van een identiteitscrisis is bij de blondine niet echt sprake; Blake weet maar al te goed wat ze nu wil gaan doen.

Zo is ze van plan om een eigen lifestyle website op te richten, waarop ze vooral tips op het gebied van voeding met ons gaat delen. En daar is de actrice maar wat blij mee. I’m really, really excited. By the time it launches, we will have developed it for two years. So it’s a lot of time, energy, efforts, resources, working with amazing people.”

Bang dat we Blake nooit meer op het witte doek kunnen bewonderen, hoeven we niet te zijn. Zo zegt ze zelf dat ze nooit haar passie voor acteren gaat verliezen, maar op het moment gewoon zin heeft in iets anders.

Blake Lively

Blake Lively

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties