0

BP_23457815Celebrity koppel Blake Lively en Ryan Reynolds weten hun realitie redelijk uit de spotlights te houden. Het tweetal stapte in 2012 in het huwelijksbootje en wist de bruiloft super geheim en buiten de paparazzi om te houden.

Maar, sinds de website van Blake de lucht in is krijgen we steeds meer een kijkje in het leven van de celeb. In de nieuwe welkom video op de lifestyle blog van Mrs. Reynolds is een glimps te zien van de bruidsjurk die de Gossip Girl op haar speciale dag droeg. In het mega korte filmpje zien we Blake met een enorme schaterlach door een romantische setting bouncen.

De jurk van Blake werd eerder al in Martha Stewart Wedding magazine beschreven en die beschrijving matched compleet met de jurk die Blake in het korte clipje draagt.

Beyoncé deed in 2011 hetzelfde, de zangeres liet in haar videoclip “I was here” eveneens een glimps van haar jurk zien. Op 1.31 minuut zie je Blake bouncen in de jurk, maar knipper niet met je ogen, want dan mis je het fragment. Klik op de beelden om de video te bekijken.

www.preserve.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties