0

Björn Borg Als tiener droomde jij waarschijnlijk ook van Björn Borg onderbroeken, die dan een flink eind boven je broek uit moesten komen. Het was, toen, het toppunt van cool. En tegenwoordig is Björn Borg nog altijd een goede concurrent van het Calvin Klein ondergoed. Daarbij hebben zij nog een extraatje!

Wat dacht je bijvoorbeeld van hele toffe sportkleding? Björn Borg zal zich vanaf nu veel meer op dit deel van de markt richten en wij zijn hartstikke enthousiast over de fijne items van goede stoffen waar we ook nog eens hartstikke modieus mee zijn. Voor Björn Borg is het focussen op sportswear wel even een stapje in een andere richting en om iedereen hiervan op de hoogte te brengen vieren ze het hele jaar groot feest.

Een feest dat de nieuwe partner van het sportieve label groots meeviert. Healthcity en Björn Borg organiseerden als kickstart van de samenwerking het Gympop festival. Het was een combinatie van een goede sportsessie en een festival. Je kon er mee doen aan kickbox-, yoga-, spinning- en balletlessen. Voor iedere work-out waren natuurlijk de beste instructeurs uit de kast geroepen. Ook werd de omgeving iedere keer aangepast aan de sport: van romantisch ballet sprookje tot underground Berlijnse spinclub.

Sport jij bij Healthcity? Dan lopen jouw instructeurs en personeelsleden binnenkort in sportieve pakjes van Björn Borg waarin ze je maximaal kunnen helpen. Als Healthcity member scoor jij ook nog eens 10% korting op nieuwe Björn Borg wear!

Bekijk hieronder een aantal sfeerbeelden van het event!

  • 891373_631685520248183_1837643402_n
  • BB-1404
  • BB-1701

(Beeld: www.instagram.com/bjornborg)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties