0

Plus Size 150Het gewicht van modellen is anno 2014 nog steeds een groot discussie punt. De modellen die op de catwalks paraderen zijn nog steeds size zero, maar er komen gelukkig wel steeds meer modellen in magazines te staan met een wat ‘gezondere’ maat.

En wat is er nu eigenlijk zo erg aan wat vollere modellen? Niets vinden wij! Een vrouw mag juist curves hebben, daar zijn we vrouw voor en ook het Amerikaanse badpakkenmerk SwimSuitsForAll dacht er zo over. Het badmodemerk heeft namelijk de plus-size modellen in het zonnetje gezet door een kalender te maken volledig in het teken van ‘het vollere model’.

Het label maakt deze kalender met het idee dat iedere vrouw trots mag zijn op haar lichaam en het is een stiekeme knipoog naar de jaarlijkse kalender van het Amerikaanse blad Sports Illustrated waar altijd alleen maar überslanke vrouwen te zien zijn.

Het model Robyn Lawley is één van de vrouwen die op deze kalender te zien is, zij werd bekend als het eerste vollere model voor de campagnes van het merk Ralph Lauren. Ook Gabi Gregg zal te zien zijn op de foto’s.

De kalender is te bekijken via de site van het merk.

  • Plus Size

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties