0

REVEAL Beyonces geheim voor een strak maar curvy lichaamNaast haar geweldige performance en sexy outfit, gingen alle blikken tijdens Beyoncé’s Grammy optreden ook naar haar strakke figuur. De zangeres is slanker dan ooit maar heeft wel haar kenmerkende curves weten te behouden.

Dit heeft ze allemaal te danken aan zogenaamde 360 graden oefeningen volgens celebrity fitness trainer Nicole Winhoffer. In de sportschool ben je gewend op en neer te bewegen met behulp van apparaten terwijl je juist op zij zou moeten focussen.

En hoera, Nicole geeft ons ook nog even wat work-out tips! Bekijk deze hieronder!

Lift the butt
Ga op je handen en voeten staan. Zet een been recht achter de knie van de ander. Rek met de zool van je voet vijftig keer naar het plafond.

Cinch the Waist
Zit op je billen en plaats je voeten naast elkaar. Leun ongeveer 45 graden naar achter en draai vijftig keer naar links en rechts.

Lift the bust and lose back fat
Doe de plank (balanceer op je tenen en ellebogen in een rechte lijn). Reik met één arm naar het plafond en vervolgens de andere arm. Doe dit veertig keer.

Cinch inner thighs
Lig op je rug en houd je knieen gebogen. Duw je heupen omhoog richting het plafond en ga weer naar beneden. Knijp het binnenste van je dijen samen als je met je heupen van de grond gaat.

beyonce 360 work-out 1

beyonce 360 work-out 2 beyonce 360 work-out 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties