0

beyonce jay z 150Het is opvallend stil op de social media accounts van Beyoncé en op haar eigen site, waar ze normaal gesproken regelmatig kiekjes van zichzelf deelt. Blijkbaar wil de familie Carter even wat privacy en het stilhouden waar ze op dit moment verblijven, maar als wereldberoemd echtpaar kunnen ze moeilijk incognito blijven.

Want wij weten gewoon waar ze op dit moment zijn: namelijk Azië. Afgelopen week zette het beroemde duo al de bloemetjes buiten Phuket en daar konden we al de nodige kiekjes van bewonderen. Wat nieuw is, is een foto van Bey en Jay terwijl ze poseren in FantaSea, een pretpark in Phuket. Beyoncé is gehuld in traditionele kledij in combinatie met een gigantische gouden kroon op haar hoofd terwijl Jay Z het gewoon houdt bij zijn pet, t-shirt en shorts.

Zaterdag bezochten Beyoncé en Jay Z in Cambodja de boeddhistische tempel Angkor Wat waar de andere toeristen niet echt door leken te hebben wie ze in hun midden hadden, behalve degene die de foto’s nam. Ook wel eens lekker rustig voor de twee.

Bekijk de foto’s hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties