0

150 BeyonceBeyoncé mocht gisteren 33 kaarsjes uitblazen op haar verjaardagstaart en deed dit niet saai thuis op de bank, maar trok met haar hele familie richting Zuid-Frankrijk. In het bijzijn van onder andere manlief Jay Z en dochtertje Blue Ivy vierde de zangeres haar verjaardag in het zonnetje.

Gistermiddag werd de happy family gespot op het strand in Frankrijk, terwijl ze overduidelijk aan het genieten waren van elkaars gezelschap. Beyoncé droeg een prachtige maxi strandjurk en haar nieuwe korte kapsel los, ze maakte het geheel af met felle rode lipstick. Blue Ivy droeg een adorable bikini in de kleurtjes roze en turquoise en haar papa koos voor een wit overhemd en blauwe zwembroek. Moeder en dochter waren aan het spelen op het strand, terwijl Jay lachend toekeek vanuit zijn strandstoel.

Naast het drietal was Beyoncé haar moeder Tina ook aanwezig op de verjaardag van haar dochter. Na een stranddag trok het gezelschap er ook nog op uit op een boot. De voormalig Destiny’s Child zangeres had zo te zien een fantastische verjaardag met de mensen waarvan ze houdt.

Ben je benieuwd naar de verjaardag kiekjes van Beyoncé en haar familie? Klik dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties