0

bey en yah 150Dat Beyoncé en Jay Z niet elk dubbeltje om hoeven te keren, wisten we al. Na een jacht te hebben gehuurd voor 1,1 miljoen dollar per week, is het stel nu al twee keer wezen kijken bij een stulpje dat te koop staat voor maar liefst 85 miljoen dollar.

Het huis staat in Beverly Hills in de bergen en beschikt over acht slaapkamers, 15 badkamers en een garage voor 16 auto’s. Het terras heeft een waanzinnig uitzicht over Malibu en Los Angeles én een infinity pool. Niet alleen buiten is de stad goed te zien, ook vanaf de huiskamer zie je alle lichtjes in de avond door de ramen die van het plafond tot de vloer reiken. Uiteraard moet het powerkoppel hun giga garderobe ergens kwijt kunnen en daarvoor bezit het paleisje zelfs twee walk-in-closets.

Dit is nog niet alles, want Bee en Jay kunnen 24 vrienden uitnodigen voor een gezellig filmavondje in hun thuistheater. Voor kleine Blue Ivy komt er ook nog een droom uit: haar eigen snoepwinkeltje waarvoor ze de deur dus niet uit hoeft. En als de volwassenen zin hebben in een glaasje wijn dan kunnen ze uit een uitgebreid assortiment kiezen in hun wijnkelder.

Queen Bee en manlief zijn nu al twee keer bij het stulpje wezen kijken, dus de kans zit er dik in dat het stel binnenkort de gigantische villa betrekt. Wil je de foto’s zien van het paleisje? Klik dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties