0

REVEAL Beyonce en Jay-Z verwennen North met stijlvolle cadeausVanaf het moment dat Kim Kardashian onthulde zwanger te zijn, was het duidelijk dat de kleine geboren zou worden met een gouden lepel in de mond. Niet alleen Kim en Kanye zullen hun uiterste best doen om de kleine spruit te verwennen met extreem dure cadeaus; deze schone taak rust ook bij hun celebrity vrienden.

Terwijl wij met smart wachten op een foto van kleine North, hebben Beyoncé en haar hubby Jay-Z het meisje al kunnen bewonderen. Natuurlijk kwamen ze niet met lege handen bij het huis van Kim’s moeder aan. De twee brachten cadeaus mee ter waarde van ruim 5000 pond. North zou onder andere verwend zijn met custom made Dior schoentjes en een driedelige zilveren babyset van Tiffany & Co.

Jay-Z en Beyoncé weten natuurlijk als de beste wat leuk is voor kleine meisjes vanwege hun eigen dochter Blue Ivy. Het schijnt dat ze haar ook hebben meegenomen tijdens het bezoek om haar kennis te laten maken met kleine North.

Tijdens de babyshower, die eerder dit jaar werd gehouden, kregen Kim en Kanye voor North trouwens al een babystoel bezaaid met Swarovski steentjes ter waarde van 9000 pond van Beyoncé en Jay-Z.

Beyoncé en Jay-Z

Beyoncé en Jay-Z

Kanye West en Kim Kardashian

Kanye West en Kim Kardashian

Kim, Beyoncé en Solange

Kim, Beyoncé en Solange

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties