0

bey en jay 150Beyoncé en Jay Z hebben afgelopen maand veel tijd doorgebracht in Europa samen met hun dochtertje Blue Ivy. Vooral Parijs, waar de twee ook optraden voor hun On The Run tour, is het stel goed bevallen. Zo goed dat ze zelfs er willen gaan wonen!

Het stel bleef na hun gezamenlijke tour nog een paar dagen in de stad van de liefde, waar ze veel touristische uitstapjes hebben gemaakt. Zo zagen we het gezin al eerder bij de Notre Dame en ook een bezoekje aan de Eiffeltoren mocht niet ontbreken. Nu blijkt dat het powerkoppel niet zich alleen heeft verdiept in de cultuur van de Franse hoofdstad, maar ook in de huizenmarkt.

Bee en Jay werden deze week opnieuw gespot in de lichtstad toen ze op huizenjacht waren in de buurt van het Elysee Palace: het muzikale duo bezocht samen met hun dochtertje een landgoed in één van de duurdere wijken in Parijs. De twee werden eerder ook al gespot bij een stulpje van 85 miljoen dollar in Beverly Hills. Wij zijn benieuwd wat het nieuwe thuisland zal gaan worden van de familie Carter!

Nieuwsgierig naar de foto’s van het gezinnetje op huizenjacht? Klik dan hier!

  • bey en jay

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties