0

beyonce 150Beyoncé en Jay Z nemen het er nog even van voordat ze later deze week hun On The Run tour in Parijs afsluiten. Waren ze vorige week in Zuid-Frankrijk voor Bey haar verjaardag, afgelopen weekend was het powerkoppel in Italië waar ze onuitgenodigd een huwelijk crashten.

Het stel besloot in Portofino een kerk te gaan bezoeken: wat de twee alleen niet wisten was dat er op dat moment een bruiloft aan de gang was. Onaangekondigd verschenen Bey en Jay op het huwelijk, tot groot genoegen van de bruid die het totaal geen probleem vond. De zangeres had alleen wel erg ongepaste kledij aan voor een kerkbezoekje: ze droeg namelijk een bikinitop met daaronder een lichtroze rok met een split tot haar bovenbeen. Voor de rest had ze gouden sieraden om, een rieten hoed op en een cat-eye zonnebril en er prijkten  diverse gouden plakplaatjes op haar lichaam.

Als je een huwelijk verstoord is het minste wat je kunt doen even op de foto gaan met de bruid en dat deed Beyoncé dan ook. Het bruidje had al de gelukkigste dag van haar leven, maar dit maakte het nog extra speciaal voor haar.

Ben je benieuwd naar de foto’s van een schaars Beyoncé en de bruid? Klik dan hier om ze te bekijken!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties