0

beyonce 150Na een paar dagen rust te hebben gehad na de gezamenlijke tour On The Run van Beyoncé en Jay Z, stond het stel afgelopen zaterdagavond weer samen op de bühne. Voor het Global Citizen Festival in New York traden ze samen op, waar de zangeres een grote blunder beging.

Als je ooit naar een concert van Beyoncé bent geweest dan weet je dat ze de volledige 100 procent geeft op het podium en afgelopen zaterdag was dat niet anders. In een prachtige witte kanten blouse van Dolce and Gabbana en een high-waisted zwarte broek gaf ze een denderend optreden samen met manlief. Alleen tijdens haar enthousiaste dans moves sprong haar bovenkant volledig open die een goede kijk gaf op haar huidkleurige beha.

Zoals een echte artiest betaamt ging Queen Bee gewoon door met haar optreden, terwijl haar ondergoed nog steeds zichtbaar was. Met haar handen voor haar boezem deed de zangers alsof er helemaal niets aan de hand was en liep samen met haar man het podium af na twee nummers te hebben gezongen.

Benieuwd naar de blooper van Beyoncé? Klik dan hier om de foto’s te zien! 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties