0

JAY BEYBeyoncé en hubby Jay worden de laatste maanden constant in Parijs gespot. De Franse hoofdstad lijk het powerkoppel zo goed te bevallen dat de twee hun zinnen hebben gezet op een million dollar home in deze stad. Maar, dat niet alleen de twee zouden ook opnieuw voor het altaar hebben gestaan.

In de stad van de liefde zijn Bey & Jay nu op zoek naar een stulpje waar het tweetal samen met hun kleine Blue Ivy optimaal van de stad kunnen genieten. Na het vernieuwen van hun ja-woord zou het stel hun huwelijk willen bezegelen met een huis in Parijs. Zo hebben de twee gisteren een mega luxe villa bezocht met uitzicht over de Seine, midden in het hart van de lichtstad.

Onder het motto; geld moet rollen, zochten Mr. & Mrs. Carter voornamelijk naar een huis in het 16de arrondisement, wat ook wel Millionaire’s Row wordt genoemd. Vorige maand werd het muzikale duo ook gespot in Beverly Hills waar Bey en Jay een koophuis van 85 miljoen dollar toevoegde aan hun wishlist. Wij zijn benieuwd wat het nieuwe Franse stulpje van de familie Carter zal gaan worden!

  • BP_25127256

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties