0

REVEAL Belgie krijgt ook een eigen editie van VogueWat waren wij in de gloria toen bleek dat Nederland, een stip in modeland, een eigenste Vogue zou krijgen. We kunnen nu al een jaar genieten van het blad, maar ook voor onze zuiderburen is er goed nieuws!

Wanneer het precies zal gaan gebeuren is nog niet bekend, maar ook België krijgt in 2014 een eigen editie van Vogue. De uitgever van de Belgische Elle, Edition Ventures, heeft de titel aangekocht. Volgens hen zullen Elle en Vogue geen concurrentie voor elkaar vormen. “We hebben het gevoel dat we in België geen aanbod hebben voor de luxueuze kant van de modesector. Het leek dus interessant om dit lege gebied op te vullen met het magazine Vogue.”

Het is nog niet bekend wie de redactie zal gaan vormen, dus een naam van een hoofdredacteur is ook nog niet bekend. “Zowel het Vlaamse als Waalse team is nog niet volledig gevormd. Ik kan echter wel al bevestigen dat er enkele grote namen uit de Franse en Vlaamse pers deel van zullen uit maken”, aldus Bernard de Wasseige, CEO van Edition Ventures.

Helaas voor alle Belgische fashionista’s, het blijkt om een 1 april grap te gaan.

De laatste cover van Vogue Nederland

De laatste cover van Vogue Nederland

www.vogue.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties