0

Gisele Bundchen 150Hoge bomen vangen veel wind en dat geldt ook op financieel gebied. Gisele Bundchen is al zeven jaar achter elkaar het best verdienende model ter wereld in de Forbes lijst, en dan hebben we het over talloze miljoénen dollars die ze per jaar op haar rekening mag bijschrijven.

Maar juist dankzij die miljoenen heeft de Amerikaanse belastingdienst een speciale interesse in het topmodel. Zij vinden het opvallend dat Gisele keer op keer op nummer één staat en gaan waarschijnlijk controleren of ze alle belasting wel keurig heeft betaald.

Gisele’s reactie op haar notering in de Forbes lijst en de speciale interesse van de IRS? “Ik verdien veel, maar niet zo veel als ze zeggen. Ik word nu onderzocht door de IRS omdat ik op die lijst sta maar het boeit me niet of ik op die lijst sta. Ik heb dezelfde interesses als andere vrouwen: ik wil werken, een goede echtgenote zijn en mijn kinderen goed opvoeden. Er zouden lijsten moeten zijn over begrip, liefde voor andere mensen en wijsheid. Dat is pas écht belangrijk.”

Hopelijk heeft Gisele haar cijfertjes keurig op orde en krijgt ze niet zulke problemen als Domenico Dolce en Stefano Gabbana

  • Gisele Bundchen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties