0

Victoria Beckham, David Beckham and kids in Paris.Binnen kijken in het huis van de celebs gaat nooit vervelen, helemaal niet als het over David en Victoria Beckham gaat. Het stel gaat hun nederig stulpje in Londen nog even voor een kleine vijf miljoen verbouwen en bezuinigen daarbij duidelijk niet op luxe.

We waren al aardig jaloers op Vic maar geloof ons, daar is nu nog meer reden voor. De voetbalvrouw krijgt namelijk een eigen haarsalon, manicure en make-up kamer, en ook haar schoenencollectie krijgt een eigen plekje. En aan de hoeveelheid schoenen van Victoria te zien, mag daar een aardig kast voor worden gebouwd…

Maar ook David komt niks te kort. Hij krijgt een ondergrondse garage voor zijn auto’s en in het huis wordt een geluidssysteem geplaatst dat ervoor zorgt dat er in elke kamer muziek wordt gedraaid. Het systeem is natuurlijk ook te bedienen met een telefoon en computer.

Verder komt er in het huis een werkkamer, sportschool en massagekamer en wordt er in elke badkamer een grote plasma-tv opgehangen. Ook de kinderen van de Beckham’s hebben het goed voor elkaar. Met z’n vieren krijgen zij een hele verdieping voor zichzelf. Ja, zelfs Harper.

Wat zijn ze gewoon gebleven hè… Benieuwd naar het stulpje van de Beckhams? Je vindt de foto’s hier

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties