0

Vogue Magazine 640Vogue, het meest bekende tijdschrift van de wereld, gaat letterlijk een boekje open doen over haar dagelijkse gang van zaken. Het modeblad bestaat in 2016 alweer honderd jaar en laat daarom een speciale documentaire maken.

“We hebben nooit eerder toegestaan dat er camera’s bij ons meekijken tijdens de productie van het tijdschrift, maar honderd jaar lijkt ons een mooie aangelegenheid om te laten zien hoe krachtig en spannend Vogue is”, aldus Alexandra Shulman, hoofdredactrice van de Britse Vogue.

Niemand anders dan de BBC mag de documentaire maken en zal deze opsplitsen in twee delen. In deze delen zien we de gang van zaken op de redactie, maar ook de uitstapjes van redacteuren naar modeshows en andere evenementen. Het is overigens niet de eerste keer dat er een documentaire over Vogue gaat. In 2009 kwam de langverwachte The September Issuewaarin hoofdredactrice Anna Wintour gevolgd werd, uit. Zowat iedere fashionista heeft deze docu op z’n minst één keer gezien, jij ook?

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on

(Beeld: www.instagram.com/voguemagazine/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties