0

bai ling 150Het lijkt wel of de celebs steeds meer nietsverhullende outfits kiezen voor hun verschijning op de red carpet. Zagen we laatst Bleona Qereti in haast niets meer dan een string tijdens de AMA’s en actrice Bai Ling zoekt ook de grenzen op.

Tijdens de première van haar nieuwe film The Key tijdens The Real Experimental Film Festival in Beverly Hills viel iedereen zijn mond open toen zij verscheen op de rode loper. In een creatie door Bai Ling zelf ontworpen gaf de actrice zichzelf totaal bloot.

Ze had speciaal voor de film een top ontworpen in de vorm van een sleutel die net aan haar twee ‘meisjes’ bedekte. Haar killer abs waren goed zichtbaar, waar ze inderdaad trots op mag zijn met haar 48 jaar. De rok bestond uit alleen maar cut-outs en voor haar vajayjay had ze een grote roos geplakt. De billen waren niet zichtbaar door een grote sleep van tule.

Als accessoires koos Ling voor een grote gouden sleutel ketting, waar haar collega David Arquette onwijs gefascineerd door was. De actrice arriveerde op killer heels die bezet waren met gouden studs. Haar ravenzwarte lokken had ze in een knot op haar hoofd en haar rode lippen matchte goed met haar roos op haar poes.

Ben je benieuwd naar de nietsverhullende outfit van Bai Ling? Klik dan hier om de foto’s te zien.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties