0

mila kunis ashton kutcher dochter naam 150Mila Kunis (31) en Ashton Kutcher (36) wisten lang verborgen te houden dat de actrice in verwachting was van hun eerste kindje samen maar tijdens de Ellen Degeneres show kwam het hoge woord er eindelijk uit. Het meisje werd dinsdagavond geboren in Los Angeles.

De grote vraag is nu wat de naam is van de kleine én hoe ze eruitziet. Gelukkig verlost Ashton ons van ons lijden en deelde op zijn site: “Mila and I would like to welcome Wyatt Isabelle Kutcher to the world. May your life be filled with wonder, love, laughter, health, happiness, curiosity, and privacy.”

Maar hoe het Wyatt eruitziet, blijft voorlopig nog een mysterie. Grappenmaker als Ashton is, plaatste hij een aantal foto’s van baby’s én dieren op de pagina met daarbij de tekst: “Can you guess which one is ours, or does it really matter? All babies are cute.”

Daarnaast had hij het verzoek op Facebook of de helikopters nou eens zouden willen stoppen met het vliegen naast zijn huis omdat een klein meisje probeert te slapen. Awwwh!

Nieuwsgierig naar de foto’s die Ashton deelde? Bekijk ze hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties