0

De Nederlandse mode-industrie heeft er sinds gister een nieuw label bij: People's Avenue. Vanaf nu kun je hier terecht voor de fijne basics voor zowel mannen en vrouwen. Wat dit merk extra bijzonder maakt, is dat de collectie volledig duurzaam is.

Toen Roland Wiechert, de oprichter van het merk, vier jaar geleden enkele textielfabrieken in India bezocht, schrok hij enorm van de werkomstandigheden. Met de gedachte daar wat aan te doen, vormde hij terug in Nederland INFACT. INFACT produceert duurzame kleding van biologisch katoen en levert promotie- en bedrijfsl;eding aan onder andere Audi, Vogue en Staatsbosbeheer. Met de ervaring van de afgelopen vier jaar maakt INFACT nu de overstap naar een echt modemerk: People's Avenue.

Wat het merk nóg leuker maakt, is dat iedere collectie wordt aangevuld met een collectie van gastdesigners. Voor de eerste collectie is Mari van de Ven gevraagd, voor de volgende collectie gaat Lizzy van der Ligt samen met onze eigen Annic de items ontwerpen. People's Avenue opent later deze week twee winkels: één op de Grote Houtstraat in Haarlem en één op de Choorstraat in Utrecht. Ga jij ook een kijkje nemen?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties