0

Anna WintourEerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat het er ooit nog van zou komen, maar Anna Wintour heeft eindelijk de smaak te pakken en is aan het Twitteren geslagen.

Anna Wintour had een goede reden om haar eerste tweet ooit eruit te gooien. Gisteren verviel in de Verenigde Staten eindelijk de Defense of Marriage Act die ervoor zorgde dat getrouwde homostellen niet dezelfde rechten hebben als getrouwde heterostellen. Deze historische overwinning verdiende wel een berichtje van de Queen of Fashion en dit inspireerde haar dan ook om Twitter te gebruiken.

Anna Wintour, die al lang een voorstander is van gelijke rechten voor getrouwde homostellen, twitterde daarom op het Vogue Magazine account: “Today’s rulings are a big step forward for all Americans striving to achieve equality. I couldn’t be happier or more proud. —A.W.”

Of Anna Wintour echt zelf haar telefoon erbij pakte, Twitter installeerde en deze woorden intypte vragen wij ons af maar wij houden de Vogue Editor in de gaten voor eventuele volgende tweets.

Anna Wintour1

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties