0

Kimye avaEen droom van Kim Kardashian was om op de cover van modebijbel Vogue te mogen stralen. Eerder werd er echter gespeculeerd dat Anna Wintour deze wens nooit in vervulling zou laten gaan omdat Kim te ordinair zou zijn.

Volgens dezelfde geruchten zou haar verloofde Kanye hier een stokje voor hebben gestoken. Hij vindt zijn liefje namelijk wel Vogue-waardig en daarom zou hij er alles aan doen om Anna Wintour en Kim dichter bij elkaar te brengen.

De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue beweert echter anders en Kimye is aankomende april op het voorkant van het blad te bewonderen omdat zíj dat wilde. ”As for the cover, my opinion is that it is both charming and touching, and it was, I should add, entirely our idea to do it,” vertelt Anna Wintour in de April-editie. ”You may have read that Kanye begged me to put his fiancee on Vogue’s cover. He did nothing of the sort.”

Volgens Anna heeft het koppel het zelf verdiend om op de cover te komen en heeft ze respect voor de manier waarop Kim te werk gaat. ”Kanye is an amazing performer and cultural provocateur, while Kim, through her strength of character, has created a place for herself in the glare of the world’s spotlight, and it takes real guts to do that.

De tortelduifjes stralen samen in bruidskleding op de voorkant van het blad. Kim draagt een prachtige designer jurk en Kanye houdt haar lief en beschermend van achteren vast. Bekijk de foto hieronder. Vinden jullie het niet een schattig plaatje?

Kimye

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties