0

anna tom 150De nachtmerrie van designer Tom Ford is werkelijkheid geworden. Tenminste, dat vindt hij zelf. Een dagje op het strand liep namelijk iets anders af dan gedacht.

Na al dat harde werken aan onder andere de tournee outfits van Justin Timberlake, vond Tom het wel tijd worden voor wat ontspanning. En waar kan je dat nou beter doen dan op een strand op het jetset eiland St. Barths? Nou op een naaktstrand bijvoorbeeld!

De ontwerper ging letterlijk met de billen bloot en genoot poedeltjenaakt van het heerlijke zonnetje. Ja waarom ook niet? Tom had er alleen niet helemaal rekening mee gehouden dat het op St. Barths wemelt van de celebs en een ongemakkelijke ontmoeting zit dan in een klein hoekje.

Want guess what, terwijl de designer niks vermoedend aan zijn kleurtje werkt, komt Anna Wintour het strand oplopen. Well that’s awkward. Volgens Tom was het dan ook een nachtmerrie om naakt voor de Vogue koningin te staan, die natuurlijk net als altijd volledig fashionable gekleed was. Zou ze verstopt achter haar grote zonnebril stiekem gegluurd hebben?

Toch lijkt Tom Ford zich niet heel erg voor te schamen voor het gênante momentje. Hij heeft het namelijk zelf verteld aan Tommy Hilfiger tijdens een modefeestje. Heel open en ja, bloot. Toch begrijpen wij de ontwerper wel. Die tanning lines zijn ook gewoon heel vervelend. En eh, wat was de naam van dat strand ook al weer Tom? Of belangrijker nog, zijn er foto’s?

Anna Wintour had gewoon een stylish outfitje aan...

Anna Wintour had gewoon een stylish outfitje aan…

Maar Tom Ford had een stuk minder om het lijf.

Maar Tom Ford had een stuk minder om het lijf.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties