0

ANGELINA JOLIE for DuJour MagazineEén ding staat als een paal boven water: Angelina Jolie is een sterke vrouw en een rolmodel. Naast dat ze een bijzonder geweldige familie heeft ‘samengesteld’ en goodwill ambassadrice is van de VN, maakt ze keuzes die voor veel vrouwen inspirerend zijn.

Niet alleen liet ze haar borsten amputeren om kanker te voorkomen, waar ze een verhoogd risico op heeft, ook liet ze laatst haar eierstokken en eileider verwijderen om de kans op de ziekte nog kleiner te maken. Afgelopen weekend verscheen Angelina voor het eerst in het openbaar na de operatie tijdens de Kids Choice Awards.

Angelina was genomineerd voor haar rol als Malificient en won de award voor ‘Favorite Villian’. De actrice was samen met haar kids Zahara en Shiloh naar de show gekomen en de meiden omhelsden hun moeder toen ze had gewonnen.

Toen de actrice op het podium kwam om de award in ontvangst te nemen, gaf ze een bijzondere speech. “Toen ik kind was, werd mij verteld dat ik anders was: net als Maleficent. Toen realiseerde ik mij dat anders goed is. Blijf jezelf, ook al hoor je er niet helemaal bij. Wanneer iemand je vertelt dat je ‘anders’ bent, glimlach dan en wees trots! En als jullie favoriete slechterik geef ik het advies: zorg voor een beetje opschudding, het is goed voor je!”

Bekijk de bijzondere foto’s van Angelina met haar twee kids bij de uitreiking hier en een video van de speech hieronder!

(Beeld: www.dujour.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties