0

angelina jolie 150Vorig jaar onthulde Angelina Jolie dat ze een dubbele mastectomie had ondergaan omdat ze haar moeder op jonge leeftijd was verloren aan kanker. De kans dat zij zelf de ziekte zou krijgen was erg groot en dat wou ze zichzelf en haar familie niet aandoen.

Maar haar borsten is niet het enige wat ze weg wil hebben. Angelina vertelde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat ze opnieuw onder het mes gaat voor een zware ingreep. Omdat ze haar moeder is verloren aan eierstokkanker en zij hier ook een vrij grote kans op heeft, schijnt ze van plan te zijn haar eierstokken én baarmoeder te laten verwijderen.

“Ik moet nog een ingreep ondergaan, maar dat heb ik nog niet gedaan. Ik heb geweldig advies gekregen van geweldige mensen over hoe ik de daaropvolgende periode doorkom”, aldus Angelina tegen Entertainment Weekly.

Dat ze zo veel positieve reacties kreeg op de open brief die ze vorig jaar schreef over haar beslissing, sterkt haar nu nog steeds. “Ik was zo geraakt door de vriendelijkheid van mensen. Het gaat geweldig! Ik ben heel blij dat ik die beslissing heb gemaakt.”

Bekijk hieronder foto’s van Angelina Jolie vorige week bij de Oscars!

Angelina Jolie Oscars 1 Angelina Jolie Oscars 2 Angelina Jolie Oscars 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties