0

American Music Awards - CaliforniaDe toekomst van Amanda Bynes zag er niet al te rooskleurig uit nadat ze door haar drugsgebruik en psychische problemen een enkeltje rehab moest boeken.

Toch lijkt het nu weer beter te gaan met Amanda en probeert de actrice haar leven weer op te pakken. Zo werd ze ontslagen uit rehab en is ze zelfs van plan een opleiding te gaan volgen. Over welke studie ze precies wil gaan volgen, hoeft ze niet lang na te denken. Naar eigen zeggen wilde het kindsterretje altijd al een carrière in de modewereld en droomt ze van een eigen kledinglijn.

Zo gezegd, zo gedaan en Amanda besloot dan ook om zich in te schrijven voor de Fashion Institute of Design and Merchandising. Aan die opleiding zal het in ieder geval niet liggen, want ook stijlicoon Lauren Conrad studeerde aan deze school. Naast haar school life zal de actrice ook nog vier keer per week therapie blijven volgen.

Wij zijn benieuwd wanneer de eerste kledinglijn van Amanda in de winkels te zien zal zijn. Qua stijl denkt ze zelf aan een mix van de Olsen twins en Justin Bieber. Als dat geen succes wordt…

Amanda Bynes

Amanda Bynes

Nu weer op vrije voet en ontslagen uit rehab.

Nu weer op vrije voeten en ontslagen uit rehab...

Maar het ging ook een periode een stuk slechter met de actrice.

Maar het ging ook een periode een stuk slechter met de actrice.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties