0

REVEAL Alles over Sylvies collectie voor HunkemollerEen tijdje geleden kregen wij een speciale uitnodiging; I Love Fashion News mocht als één van de weinige naar Parijs om de lancering van Sylvie’s lingeriecollectie voor Hunkemöller bij te wonen. Het event vond zojuist plaats, in een kasteel net buiten Parijs, en nu kunnen we jullie meer vertellen over de speciale lijn.

Zoals wij al voorspelden is de collectie geïnspireerd op Parijs. Chère Paris, zoals de lijn heet, bestaat uit zes series van lingeriesetjes, een babydoll, een body, een slipdress, een kimono en verschillende accessoires zoals stockings. Sylvie was nauw betrokken bij het ontwerproces. Alles is uitgevoerd in zachte kleuren roze, zwart en paars en er is voor materialen gekozen als kant en satijn wat is versierd met polkadots, glitterende steentjes en metallics.

Sylvie over de samenwerking: “Ik ben erg trots op het resultaat van mijn samenwerking met Hunkemöller. ‘The Sylvie Collection by Hunkemöller’ reflecteert mijn personality en is helemaal naar mijn smaak ontworpen. Parijs is een grote inspiratiebron voor mij en ik vind het heerlijk om mijn tijd daar door te brengen. Paris, je t’aime!

Om de lancering van de collectie te vieren is een speciaal fotoboek gemaakt met hierin allemaal prachtige beelden van Sylvie in de collectie. Daarbij is een verhaal geschreven door Sophie van der Stap, bekend van ‘Het meisje met de negen pruiken’. De ‘The Sylvie Collection by Hunkemöller’ zal vanaf 28 oktober bij Hunkemöller in de verkoop gaan en wordt éénmalig geproduceerd om exclusiviteit te behouden.

Eerder publiceerden wij al een artikel met beelden van Sylvie die een shoot had voor Hunkemöller in Parijs. Wat blijkt; dat was voor haar eigen collectie! Bekijk deze beelden nog eens hier. Hieronder staat een filmpje met backstage beelden van de samenwerking.

Sylvie bij de presentatie stralend in geel.

Sylvie bij de presentatie stralend in geel.

Het boek met Sylvie voor Hunkemoller.

Het boek met Sylvie voor Hunkemoller.

Sylvie en Sophie van der Stap vertellen over hun samenwerking/

Sylvie en Sophie van der Stap vertellen over hun samenwerking/

Sophie van der Stap leest voor uit het boek van haar en Sylvie.

Sophie van der Stap leest voor uit het boek van haar en Sylvie.

www.hunkemoller.nl

(Beeld: Bruno Press en I Love Fashion News)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties