0

BingoMorgenavond is het zover; de eerste editie van de I Love Fashion News Bingo vindt plaats in de Koepelkerk in Amsterdam! Wij hebben er super veel zin in en kijken er naar uit jullie morgen te ontmoeten!

Hier nog even alle informatie die jullie nodig hebben voor de bingo. Om 19:00 is de aanvang en om 20:00 gaat de bingo van start. Wil je voordat de bingo begint lekker dineren? Dat kan! In het Renaissance Hotel is een speciaal ILFN Bingo menu te verkrijgen voor € 27,50 per persoon exclusief drinken.

Het chique menu? Fijne tranches van gerookte Franse eendeborst met tuinkruiden salade, geraspte venkel en een sinaasappel-rode peper dressing als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestaat uit gegrilde Beemster kalfs rib-eye met gebakken bospaddenstoelen en gnocchi met rozemarijn saus. Het dessert is warme omgekeerde appeltaart met walnootijs en vanille saus. Heerlijk!

Het is trouwens ook mogelijk om te overnachten bij het Renaissance Hotel. Reserveren voor het diner en het overnachten kan via de mail: [email protected]. Alleen een drankje drinken voor de ILFN Bingo is ook mogelijk. Vanaf 17.30 uur worden er heerlijke cocktails geserveerd voor maar € 5,-. Kleine bites en de DJ zijn inclusief. De lokatie voor de cocktail is de 2B Bar van het Renaissance Hotel.

Tijdens de ILFN Bingo kun je muntjes kopen om drankjes te bestellen. Zorg ervoor dat je voldoende contant geld bij je hebt. Parkeren kun je het beste doen bij Central Parking en Kolk Parking; beide garages liggen op twee minuten loopafstand van de Koepelkerk.

Kom je met het openbaar vervoer aan bij Centraal Station? Dan kun je prima lopen naar de Koepelkerk. Vanaf Centraal Station vertrek je in noordwestelijke richting naar het Stationsplein. Sla linksaf bij het Stationsplein. Weg vervolgen naar Martelaarsgracht. Weg vervolgen naar Hekelveld. Weg vervolgen naar Spuistraat. Sla rechtsaf bij Kattengat. U vindt het Renaissance Amsterdam Hotel en de Koepelkerk rechts.

ilfn bingo

Love,

ILFN team

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties