0

Al weken - beter gezegd maanden - worden we lekker gemaakt met de Balmain voor H&M-collectie. Al vanaf de bekendmaking van de samenwerking staat de modewereld op zijn kop en kijkt iedereen reikhalzend uit naar de beelden van de items. Hier en daar werden al aantal beelden vrijgegeven, maar het grootste deel van de collectie zou toch echt pas onthuld worden op 19 oktober, vlak voor de verkoopdatum.

Tot daar gister opeens een Instagram-account opdook met maar liefst 99 beelden van de gehele collectie. Ene Kathryn Swartz Rees liet haar volgers op twitter weten dat ze de beelden op haar Instagram-account had geplaatst.

In een interview met The Cut legt Kathryn uit: "De website van H&M was opnieuw geïndexeerd door Google en ik bleek op het juiste moment met de juiste parameters te zoeken. Alle beelden heb ik gewoon van die H&M-url afgehaald. Het is geen verrassing dat die website meteen uit de lucht is gehaald."

Zowel H&M als Balmain hebben nog niet gereageerd op het lekken van de campagnebeelden. Wel stelt Kathryn dat de beelden op haar Instagram-account het overgrote deel van de collectie zijn, maar nog niet de gehele collectie weergeven.

Bekijk hieronder enkele beelden.
www.hm.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties