0

New York Catwalk RTW SS 15 - Alexander WangKon je laatst nog lezen dat Alexander Wang een splinternieuwe winkel gaat openen in Londen, nu kunnen Wang fans opnieuw een gat in de lucht springen. De ontwerper blijft zichzelf maar verbazen en weet zijn imperium steeds verder uit te breiden.

Wang gaat vandaag namelijk in New York City zijn nieuwe jeanscollectie voor vrouwen lanceren. Hij heeft lang getwijfeld of hij dit wel moest uitbrengen vanwege de oververzadigde markt. De Denim x Alexander Wang lijn bestaat uit drie verschillende modellen, die ook weer drie verschillende wassingen hebben. De ontwerper heeft het risico genomen, omdat hij maar al te graag zijn label wil uitbreiden en omdat zijn winkels als paddestoelen uit de grond schieten en hij het kledingaanbod wilt uitbreiden.

De campagnebeelden zijn nog niet gepubliceerd, maar we kunnen verwachten dat het erg provocerend gaat worden volgens Wang. Het Duitse topmodel Anna Ewers is gestrikt voor the job én is halfnaakt te zien op de beelden.

Vanaf 8 december kun je Wang spijkerbroeken kopen in Amerikaanse boetiekjes en webwinkels en wanneer het wat meer toegankelijker gaat worden voor een groter publiek is nog onduidelijk. Alexander wil waarschijnlijk eerst zijn succes in Amerika proeven voordat hij de rest van de wereld met zijn jeans verovert. De prijzen van de jeanscollectie liggen tussen de €180 en de €240.

  • New York Catwalk RTW SS 15 - Alexander Wang
    Alexander Wang
  • alexander-wang-denim_2014_12

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties