0

Alexa ChungAlexa Chung is een echte fashionholic en lijkt maar geen genoeg te kunnen krijgen van alles wat mode ademt. Daarom gaat ze nu samen met de Britse Vogue een online docuserie maken. In deze serie komen verschillen onderwerpen aanbod. Dit kan variëren van tips voor een carrière in de mode tot aan interviews met spraakmakende ontwerpers.

Niet alleen de onderwerpen, maar ook de interviews met ontwerpers maken de serie nu al interessant. Onder andere Christopher Kane, Paul Smith en Olivier Rousteing van Balmain delen hun power stories.

Alexa Chung lijkt de uitgewezen persoon voor het maken van deze docuserie. Er zijn maar weinig vrouwen op deze wereld die zoveel facetten van de modewereld kennen als zij. Ze heeft niet alleen achter de schermen gewerkt – als model tijdens haar tienerjaren en later als ontwerpster in samenwerking met merken als Madewell en AG -, maar ze is ook van veel merken, zoals Burberry en Chanel, een van de favoriete muzes. Zelf heeft ze zich inmiddels ontpopt als stijlicoon en zit ze front row bij alle shows en mag ze veel ontwerpers tot haar vriendengroep rekenen. Wie anders is er nog geschikter voor het maken van deze docu?

De serie is vanaf 15 september te bekijken op het YouTube-kanaal van Vogue UK.

A photo posted by Alexa (@chungalexa) on

(Beeld: www.instagram.com/chungalexa/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties