0

Alessandra Ambrosio seen at the Cycling Gym in BrentwoodWe hebben gisteren talloze celebs over de rode loper tijdens de Golden Globes zien paraderen en de Braziliaanse Alessandra Ambrosio was natuurlijk ook van de partij bij de afterparty. Het topmodel had haar beste modebeentje voorgezet en droeg een doorzichtige paarse jurk van Zuhair Murad.

Een dag na het spectaculaire Golden Globes event ging het normale leven gewoon weer door voor Alessandra. De moeder van twee pakte haar moeder duty weer op en was op pad met de kleine Noah. De Victoria’s Secret Angel had zich gehuld in een heerlijke casual look met een comfi sweater met “Blondie” erop afgedrukt en droeg er een luchtige broek met zwart grijze print bij.

Alessandra gunde haar voetjes wat rust en had haar groene sneakers uit de kast getrokken in plaats van haar killer heels. Ze hield het rustig qua accessoires en werd alleen met een zonnebril en blauwe clutch gespot. Geweldig om te zien hoe Alessandra in één dag en nacht transformeert in de topmodel die ze is. Haar off duty looks zien we erg graag en zijn altijd on point.

Benieuwd naar haar look? Bekijk het dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties