0

ADDY van de KrommenackerChantal Janzen kiest op de rode loper regelmatig voor de sprookjesachtige ontwerpen van Addy van den Krommenacker en ook toen de knappe blondine afgelopen december in het huwelijksbootje stapte koos Chantal voor een ontwerp van de couturier. Toch gaat het de ontwerper niet helemaal voor de wind.

Addy van den Krommenacker zit middenin een financieel conflict met de Belastingdienst. De ontwerper heeft een schuld van maar liefst 50.000 euro en kan deze niet betalen. Voor volgende week dinsdag is er een executieveilig gepland en kan het zelfs zover gaan dat de winkel van Addy in Den Bosch geveild zou worden.

Als het aan de couturier ligt zal het niet zover komen en worden er ook geen jurken of andere kledingstukken van Addy van den Krommenacker geveild. Maar de couturier geeft zichzelf niet zo snel gewonnen. Op dit moment is de ontwerper druk bezig om de executieveiling te voorkomen en probeert voldoende geld bij elkaar te zamelen om dit te realiseren. De winkel blijft zo lang mogelijk open en ook de modeshow van Addy, die voor zaterdag gepland staat in Laren, gaat door.

  • BP_28050415

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties