0

Great hairWelke vrouw is niet geobsedeerd door de perfecte coupe? Een weelderige bos haar, volumineus en glanzend. We dromen allemaal van glanzend Hollywood haar dat iedere dag perfect zit. Maar helaas gaat dat voor de meesten van ons niet op.

Natuurlijk weten we dat het perfecte haar niet vanzelf gaat. Je moet je haar veel liefde en aandacht geven. Ook een bezoekje aan de kapper is op zijn tijd erg verstandig. Verzorgen is het sleutelwoord. Benieuwd wat vrouwen met geweldig haar doen? Zij geven je zes tips:

1. Ontwijk hitte zoveel mogelijk
Met de stijltang of de krultang door je haar is niet het beste wat je kan doen voor je haar. Maar ook door het iedere dag te föhnen gaat de conditie van je haar ontzettend achteruit. Michael Dueñas, de haarstyliste van mening celebrity adviseert haarrollers op stoom te gebruiken. Ze zijn zacht voor het haar en worden niet té warm. Gebruik je nu toch een tool met hitte? Vergeet dan niet je haar te beschermen!

2. Slaap op zijde
Zijde is extra zacht en daardoor dus lief voor je haar. Slaap je op een kussensloop van katoen dan is je haar vaak extra frizzy ‘s ochtends.

3. Moisturize
Net zoals je huid, heeft ook je haar voldoende vocht nodig. Daarom is het heel belangrijk om voedende shampoo’s te gebruiken en af en toe je haar te verwennen met een vochtinbrengend masker. Maar ook buiten de douche zijn voedende crèmes en producten aan te raden.

4. Ga regelmatig naar de kapper
Lang haar is prachtig, maar verzorgd haar zoveel mooier. Ga regelmatig naar de kapper, knip die dode punten en laat je haar flink verwennen. Zo blijft je haar gezond en glanzend.

5. Douche niet te heet
Heet douchen is niet alleen slecht voor je huid, maar ook voor je haar. Zorg er dan ook voor dat je je haar altijd met lauw water afspoelt. Het liefst na het douchen nog even de koude kraan er op, zo blijft je haar langer mooi.

6. Ga niet te lang in de zon
Ook hier geldt: wat je huid niet fijn vindt, vindt je haar ook niet prettig. Een lichtere coupe door de zon is leuk, maar brengt ook veel beschadiging met zich mee. Zorg er voor dat je je haar goed voedt en bescherm ook je haar met een SPF factor.

  • Great hair

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties