0

cheyanne 150x150Op zoek naar een one-stop webshop voor superleuke én betaalbare mode-accessoires maar ook kleding? Dan hebben wij de ultieme tip voor je: bij webshop CheyAnne.nl vind je het allemaal!

Van armbandjes, oorbellen en statement kettingen in neonkleuren maar ook zachtere pasteltinten, chique accessoires met zwart en goud voor een bijzondere gelegenheid tot heerlijke comfi kleding van topkwaliteit: bij CheyAnne.nl kun je voor alles terecht. En dat allemaal voor een héél fijn prijsje!

Als je even een kijkje neemt op CheyAnne.nl weet je precies wat we bedoelen en kun je vast niet wachten om wat eyecatchers en fijne basics in je winkelmandje te klikken. Het leuke is dat we nu 250 euro shoptegoed mogen weggeven van de webshop!

Wat moet je doen om kans te maken? Geef onderaan dit artikel aan wat jouw favoriete item is van CheyAnne en maak kans op die 250 euro shoptegoed! Klik hier om de collectie te bekijken. Good luck! De winactie loopt tot en met 30 maart 2014 en de winnaar zal hier bekend worden gemaakt.

 

Cheyanne573x573

www.cheyanne.nl

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze respond & win acties en sponsort deze acties niet.
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties