0

ITHaarlem is dé hotspot van deze hippe stad. Deze toffe winkel zit in een klein Haarlems grachtenpandje. Ooit begonnen als zonnestudio, maar uitgegroeid tot een luxe lifestyl concept met accesoires, lifestyle en de laatste trends op modegebied.

Na het shoppen kun je je ook nog eens laten verwennen in de fish spa of de zonnestudio die de winkel ook rijk is. Leuk om in het weekend met je vriendinnen naartoe te gaan, want het is de moeite waard!

En jij hebt geluk want wij mogen een goodiebag van ITHaarlem ter waarde van € 300,- weggeven. En de inhoud is waanzinnig: Knip en Fohn afspraak bij Rob Peetoom (t.w.v. 65,-), Borstel van Rob Peetoom (t.w.v. 25,-), Goodiebag tas zelf is van Relish (twv 20,-), Vijltjes en Lolly van Ted Baker (twv 7,50,-), Nagellak Supertrash (twv 9.95), Broche Josh V (twv 2,95), Prosecco van Viqh (twv 4,-), Tijdschriften Beau Monde & Cosmopolitan (twv 10,-), MbyM black dress uit onze winkel (t.w.v. 69,95), Fish Spa (bij ons in de winkel) voor twee personen + prosecco (t.w.v. 40,-), Zonnebankje naar keuze (bij ons in de winkel) t.w.v. 15 euro, Toilettasje van Lancaster (7,95), Kadobon van Zoet & Chic in Haarlem (5,-), Armbandje van Melz (7,50), Notieboekje van Jordi Labanda (7,50), Kortingsvouchers van Schoonheidssalon Pure Cosmetics en ICI PARIS, Zeepjes van Sabon (5,-). Te gek, toch?

Wil je hier kans op maken? Dan hoef je alleen onder dit artikel te laten weten waarom jij zou moeten winnen. Succes!

De winactie loopt tot 10 november.

www.ithaarlem.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties