0

Sfeerbeeld HunkemollerDecember staat voor de deur en dat betekent dat je cadeaus moet inslaan voor je geliefden! Heel leuk, maar voordat je het weet is je portemonnee leeg terwijl je nog allemaal dingen moet kopen én stiekem jezelf nog wilt verwennen met een mooie pyjama of een lingeriesetje.

(advertorial)

What to do? Wij hebben de oplossing! Je kunt namelijk een giftcard van € 250 winnen van lingeriemerk Hunkemöller als je meedoet aan deze winactie! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de superprijs is in 3 simpele stappen ontdekken wat jouw perfecte Hunkemöller Sexy Shape is: Perfect Plunge, Beautiful Balcony, Fabulous Full Cup of Delicious Demi. Naast je cupmaat en omvang, is het belangrijk om te kijken naar de vorm van je borsten.

Ontdek wat jouw ideale Hunkemöller bh is en wie weet win je die mega giftcard die je kunt besteden bij één van de Hunkemöller filialen in Nederland! Alle bh’s zijn gelabeld met een Hunkemöller Sexy Shape label. Zo vind je gemakkelijk jouw perfect Hunkemöller bh!

Klinkt een giftcard van € 250 van Hunkemöller je als muziek in de oren? Klik dan hier om te kijken wat jouw perfecte Hunkemöller Sexy Shape is en laat in een reactie onder dit artikel weten wat het resultaat uit de test is! De winactie loopt tot 15 december 2014.

  • Foto 1 Hunkemoller
  • Foto 4 Hunkemoller
  • Foto 3 Hunkemoller
  • Foto 2 Hunkemoller

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties