0

Stock images may 2014Je kent het vast wel: je hebt net een nieuwe lover en denkt dat hét vanavond voor het eerst gaat gebeuren. Maar hoe bereid je je daar op voor?

Een onderzoek onder duizend vrouwen wijst uit dat dames hier wel zes uur de tijd voor nemen. Wat ze dan allemaal doen? Tweederde van de vrouwen koopt natuurlijk nieuwe lingerie, want veertig procent vindt een paar dat ze bij haar vorige minnaar droeg écht niet kunnen.

Maar een leuk setje uitzoeken, duurt natuurlijk geen zes uur. Nee, maar liefst 75 procent van de vrouwen gaat ook nog eens op dieet, dertig procent schaft een nieuwe jurk aan en twintig procent koopt zelfs nieuw beddengoed.

Vrouwen laten zich schijnbaar ook graag in de watten voordat ze het bed in duiken met haar nieuwe minnaar, want bijna dertig procent boekt van tevoren een manicure en pedicure, dertig procent neemt een spray tan en 33 procent van de vrouwen brengt een bezoekje aan de schoonheidsspecialist. En daar houdt het nog niet op, want 75 procent gaat naar de kapper en vijftig procent laat zich professioneel ontharen…

Tsjonge, en dan maar hopen dat het ook daadwerkelijk gebeurt! Doe jij ook zoveel moeite?

  • Stock images may 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties