0

Paris Hilton Shows Off Her 'Bony' Legs At ChanelJe kent het vast wel. Je ziet een leuk jurkje, broek of jasje op je favoriete webshop en gooit ze enthousiast in je winkelmandje. Maar ja, het kledingstuk eerst even passen zit er niet in dus bestel je voor de zekerheid ook maar even een maatje groter en kleiner. Ja, komt het je bekend voor? Dan ben je heel slecht bezig voor het milieu…

Uit onderzoek blijkt namelijk dat jij heus niet de enige bent die vaak items terug stuurt; maar liefst zestig procent van de online aankopen wordt zonder pardon weer geretourneerd. Want ja, vaak kost iets retour sturen de klant zelf geen geld en dat wordt het toch wel heel verleidelijk om dat vestje in nog een ander kleurtje te bestellen. Gewoon om even te kijken hoe het staat.

Helaas zijn al die retouren heel slecht voor het milieu. Het busje heeft bewijs van spreke het pakketje nog niet afgeleverd of hij kan het items alweer op komen halen. En dat zorgt voor onnodig veel CO2 uitstoot. Gelukkig wordt er ook aan een oplossing gedacht. Een online 3D paspop waarop je jouw maten kan aangeven zou misschien hulp kunnen bieden. Zo kun je ook achter je computer precies zien hoe dat kledingstuk om je lichaam valt.

Dus dames, shop volgende keer net zo als Paris Hilton. Gewoon in de (Chanel) winkel.

Dus dames, shop volgende keer net zo als Paris Hilton. Gewoon in de (Chanel) winkel.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties