0

protectionDe Ekoplaza’s en Marqten (met een Q!) schieten uit de grond, het is een duidelijke boodschap: wij consumenten kiezen vaker voor biologische, organische en onbewerkte producten dan ooit. Misschien zweer jij zelfs al bij organische shampoo en beauty producten, maar heb je ooit nagedacht over organische tampons?

Nee, wij ook niet, totdat we erachter kwamen dat we dat misschien wel hadden moeten doen… Tampons zijn officieel medische producten en hoeven niet alle ‘ingrediënten’ die erin zitten op de verpakking aan te geven. Heel begrijpelijk, tampons zijn immers geen eten, maar ze zitten toch op een intieme plek en we willen graag weten wat we in onze lady parts stoppen.

In sommige tampons zitten namelijk potentieel schadelijke stoffen als dioxine. Wil je deze niet in je lichaam krijgen, dan is het verstandig om toch voor een organische variant te gaan. Bovendien kan je ongemerkt allergisch zijn voor de stoffen in je oude en vertrouwde tampons. Voelt je vagina écht niet fijn tijdens je ongesteldheid, brandt het daar beneden, voelt het geïrriteerd en heb je last van uitscheiding? Dan is het uitproberen van organische tampons zéker de moeite waard!

  • protection

(Tekst: m)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties