0

Mede door de make-up tutorials van Kim Kardashian en Kylie Jenner is contouring misschien wel dé beauty trend van dit jaar. Wie deze make-up truc een beetje onder de knie heeft, kan haar gezicht op een heel andere manier laten uitkomen dan dat het daadwerkelijk is.

Streetstyle merk Hood By Air besloot de trend extra te benadrukken tijdens het showen van hun nieuwe collectie. Het merk stuurde hun modellen met on-uitgeveegde contourlijnen de catwalk op. Tijdens de show hadden modellen duidelijke, niet vervaagde strepen van donkere foundation en witte highlighter rondom hun jukbeenderen en voorhoofd. Net zoals in de 'before'-fase van contouren.

Het merk deed dit onder andere omdat hun collectie is geïnspireerd op plastische chirurgie en verband. Hierbij nam ontwerper Olivier ook de beauty trends onder de loep. "Waarom denken jonge mensen - die al bijna perfect zijn - dat ze contouring nodig hebben om nog mooier te zijn? Deze look creëert vraagtekens en past bij de collectie. Geïnspireerd op ht gecontourde gezichten à la Kim Kardashian is de look niet veroordelend bedoeld, maar juist als reflectie op de jongerencultuur van nu." Wat vind jij van de look?

Zichtbare contouring

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties