0

RESEARCHDat vrouwen hun vriend graag zien als de perfecte modeaccessoire is geen geheim, maar dat vrouwen daar soms erg ver in gaan blijkt uit een onderzoek dat Marks & Spencer deed na aanleiding van het Oxfam Shwopping initiatief.

Oxfam Shwopping moedigt de consument aan om oude kleding aan een goed doel te schenken in plaats van weg te gooien. Uit het Britse onderzoek blijkt dat de helft van de vrouwen regelmatig kleding van haar vriend weggooit zonder overleg. Na ongeveer 6 maanden in de relatie lukt het de vrouw om controle te krijgen over de kledingkast van haar man. Sommige van deze vrouwen gaan een stapje verder door kleding ‘per ongeluk express’ verkeerd te wassen waardoor het ondraagbaar wordt.

Leren broeken, driekwartbroeken en teenslippers zijn een grote bron van ergernis. Hoewel de vrouwen niet tevreden zijn met de garderobe van hun partner leent twee derde van de ondervraagde toch wel eens iets uit zijn kast. 47% zou hun kledingstijl op elkaar afstemmen net als Victoria en David Beckham.

David Beckham valt sowieso bij de Britse vrouwen in de smaak, zij zien hem als het beste stijlvoorbeeld voor hun man, daar zouden ze best van garderobe mee willen ruilen.

Beckham3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties