0

break-up afvallen 150We willen er liever niet aan denken, maar helaas gebeurt het wel regelmatig: een relatie break-up. Sommige mensen omschrijven het gevoel als het ergste wat ze ooit hebben meegemaakt, terwijl anderen er zo weer overheen zijn.

Toch lijkt zo’n break-up onbewust wel goed te zijn voor de lijn, want uit onderzoek is gebleken dat vrouwen na het verbreken van een relatie het eerste jaar tot wel 6,4 kilo afvallen. In de eerste maand na het beëindigen van een relatie verliezen vrouwen gemiddeld twee kilo omdat ze er, als new single ladies op hun best willen uitzien.

Bijna tachtig procent van de respondenten zegt dat ze slanker zijn als ze geen relatie hebben. Twee derde zegt te zijn afgevallen nadat hun man of vriend de relatie beëindigde.

Wie liever slank wil blijven, kan beter niet in een relatie stappen volgens het onderzoek. Drie kwart van de ondervraagde vrouwen geeft toe dat ze zwaarder werden toen zij in een vaste relatie stapten. Een derde zegt dat ze drie maanden nadat ze gingen samenwonen een flink aantal kilo’s aankwamen.

Het tegendeel kan ook bewezen worden. Zo kwam Jessica Simpson tijdens haar relatie enorm veel kilo’s aan, maar verloor die ook weer allemaal. En dat terwijl zij en hubby Eric Johnson nog altijd bij elkaar zijn. Bekijk haar before en after foto hieronder.

  • jessica 500 1
    Jessica voor
  • jessica simpson 500
    Jessica na

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties