0

david beckham zwembroekje 150We blijven ze voorbij zien komen op het strand: mannen in een nét te strakke zwembroek. Fout vinden de meeste mensen maar toch lijkt het lange wijde zwemshort tot het verleden te behoren.

Uit verkoopcijfers blijkt dat mannen deze zomer steeds vaker voor strakkere zwembroeken kiezen en de wijde shorts massaal aan het rek laten hangen. De Britse winkelketen Debenhams meldt dat de verkoop van strakke zwembroeken de afgelopen weken met 242 procent is gestegen. Een flinke stijging dus!

De trend lijkt te zijn begonnen toen acteur Daniël Craig er één droeg in de James Bond-film Casino Royale, maar zet vooral door omdat beroemde mannen als David Beckham en model David Gandy regelmatig worden gespot in strakke zwembroeken.

“Mannen volgen het voorbeeld van Beckham”, aldus een medewerker van Debenhams. “Ze kiezen voor een strakke zwemslip en niet meer voor wijde, vormeloze shorts. Ik ben wel blij dat ze het voorbeeld volgen van Beckham en Daniël Craig en niet kiezen voor de ultrakleine zwemslips zoals Rod Stewart die droeg.”

Wat vinden jullie? Zijn die strakke zwembroeken juist super sexy of zien we onze mannen toch liever in iets wijdere exemplaren?

  • David-Beckham-02-GQ_04Apr14_pr_b

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties