0

Doutzen avaDe rode lippenstift kennen we natuurlijk allemaal van Marilyn Monroe. Zij heeft ervoor gezorgd dat duizenden andere vrouwen zich ook gingen wagen aan deze trend waardoor het nu niet meer uit het straatbeeld is weg te denken.

Een avondje uit, een date, een diner met je vriend… Wat is er beter en sexier dan je outfit afmaken met een goede rode lippenstift? Zo denken een heleboel vrouwen er in ieder geval over, want Daily Mail meldt dat uit een enquête onder tweeduizend vrouwen naar voren kwam dat dit de belangrijkste beautytrend uit de geschiedenis is. Op de tweede plaats staan de bekende smokey eyes, gevolgd door valse wimpers en zelfbruiner. Ook een opvallende eyeliner is populair, maar deze eindigt op de vijfde plaats.

Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat een heleboel vrouwen zich aan een aantal looks wagen die wij niet hadden verwacht. Zo worden ook blauwe oogschaduw, glitteroogschaduw, lippiercings en donkere lippotlood in combinatie met lichte lippenstift genoemd. Shocking!

Toch denkt niet iedereen daar zo over, want de ondervraagde dames gaven aan weinig met hun make-up te experimenteren en in hun leven slechts drie verschillende trends uit te proberen. Dit gebeurt simpelweg doordat ze niet durven.

Durf jij wel? Dan hebben we hieronder een aantal fijne rode lippenstiften van Bol.com voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto om te bestellen.

www.bol.com

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties