0

fiets 150Na een lange, vermoeiende en zware werkdag heb je vaak nergens meer zin in als je thuis komt. Je partner heeft weer overal zijn spullen rond laten slingeren en verwacht ook nog eens dat het eten zo snel mogelijk gemaakt wordt, niet zo gek dat je op dat moment dan even uit je slof schiet.

Volgens Brits onderzoek is fietsen het beste wat je kan doen na je werk: dat halfuurtje richting huis fietsen zorgt namelijk dat je de werkstress compleet achter je kan laten. Het resultaat is dat je eigenlijk veel gezelliger bent als je thuis aankomt en 90 procent van de ondervraagden beaamde dit. Je kan dan veel meer hebben van je partner en familie en hebt ook meer aandacht voor ze.

65 procent van de deelnemers zegt dat fietsen zorgt voor een betere relatie met hun vriend of man en 39 procent denkt dat het zelfs voor een beter seksleven heeft gezorgd. Dus als de sleur er de laatste tijd een beetje inzit in jullie liefdesleven, stap dan iedere dag op de fiets als je richting je werk gaat en wordt door deze simpele oplossing weer een beest tussen de lakens.

  • fiets

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties