0

Kanye-West-Kim-Kardashian-Kimye-Natasha-Chandel-BeLimitless-13-Things-You-Would-Tell-Your-Younger-Self-About-Love-featured-imageAls je vriend éindelijk een aanzoek heeft gedaan kan je vast niet meer wachten tot de dag van jullie bruiloft. Een maanden, nee, jarenlange planning gaat vooraf aan deze dag en er is een grote kans dat je er ook nog een paar kilo kwijt wilt raken voordat je ‘ja’ zegt.

Zo hard als we voor ons huwelijk aan ons figuur werken, zo snel laten we het versloffen na de belofte elkaar eeuwig trouw te blijven. Het begint natuurlijk met de bruidstaart, maar vervalt snel in heerlijke, uitgebreide diners op de huwelijksreis en zakken chips en repen chocolade op de bank in de wittebroodsweken

Onderzoekers hebben ontdekt dat in het huwelijksbootje stappen je écht dikker maakt. Getrouwde stellen hebben een BMI dat gemiddeld 2 punten boven dat van singles uit dezelfde leeftijdsklasse ligt. Dit komt waarschijnlijk door een sportregime.

De wetenschappers ontdekten namelijk dat met name de mannen een stuk gezonder gaan eten zodra ze getrouwd zijn, maar dat na het geven van het ja-woord de sportgewoontes gaan slijten. Vrouwen schijnen iets gezondere keuze te maken als single, maar sporten ook minder als ze eenmaal getrouwd zijn.

  • Kanye-West-Kim-Kardashian-Kimye-Natasha-Chandel-BeLimitless-13-Things-You-Would-Tell-Your-Younger-Self-About-Love-featur

(Beeld: www.vogue.com)

(Tekst: m)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties