0

naakt 150Fashionista’s willen het liefst kleding voor ieder tijdstip van de dag dus ook voor tijdens het slapen, want er zijn zoveel adorable pyjama’s. Je kunt alleen het beste tijdens die paar uurtjes per nacht poedelnaakt doorbrengen, dit is namelijk nodig voor jouw intieme gedeelte.

Gynaecologen wereldwijd raden aan om naakt te slapen en volgens een Braziliaans onderzoek doet slecht 18% dit daadwerkelijk. Je sexy lingerie of nachtkleding aanhouden in bed zorgt ervoor dat jouw vajayjay nooit kan luchten en dit is nodig om infecties te voorkomen. Het geslachtsdeel is namelijk een vochtige plek en door een dikke stof daar de hele dag op te dragen kan het vocht nooit ‘verdampen’. Hierdoor is het dé ideale plek voor bacteriën om te kunnen ontstaan.

Vind jij het nou echt niet fijn om met een blote poes te slapen, draag dan een katoenen exemplaar of leen de boxers van je vriend die lekker ruim zitten. Toch is het beste om die slip uit te trekken en in je Eva kostuum tussen de dekens te woelen…

  • naakt

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties